Супермаркет АТБ знову вляпався в халепу. На цей раз у Полтавській області, в Лубнах, покупниця придбала в магазині смачнющу піцу з нестандартною добавкою. Про це в пабліку "Підслухано Лубни" повідомила користувач Юлія Олександрівна.

Покупниця АТБ придбала піцу з ниткою

Так, дівчина поскаржилася на випічку в супермаркеті АТБ. Вона купила піцу з салямі, грибами і ниткою. Також покупниця оприлюднила відповідне фото і закликала інших споживачів бути уважніше до того, що вони беруть з полиць АТБ.

"Ниточка в піці ! Bon Apettit !Наш АТБ сьогодні! Будьте уважні і дивіться , що купуєте з "власної випічки АТБ", - написала Юлія Олександрівна.

Скріншот, Facebook

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

В коментарях під постом деякі користувачі дивувалися подібної знахідку, інші ж дорікали в господарності дівчат. А хтось навіть дав пораду.

"Жахлива знахідка", "А самим готувати? Не пробували? Жінки,де ви, ау!!!!!!. Своїм дітям,рідним? Що краще домашньої їжі!!!!", "А чому ви не звернулися з цією пицой до адміністрації? Вам повернули гроші", "Який жах…", "Тю, це зубна нитка ))))) в комплекті))))", - пишуть користувачі мережі.

Нагадаємо, що черговий незадоволений покупець поскаржився на мережу супермаркетів АТБ. На цей раз обійшлося без тарганів і мишей, однак тепер з'явилася нова проблема з вагою товару.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Дніпрі в супермаркетах продають зелену курку.

Також портал Знай.ua писав, що ціни на продукти в Україні плавно прирівняли до європейських цінників. Цьому сприяє системне подорожчання продуктів.