Національний банк України опублікував офіційний курс іноземних валют на вихідні дні, 7-8 грудня. Курс долара порівняно з показниками у п'ятницю, 6 грудня впав у ціні і тепер становить 23,72 гривень. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Курс валют Нацбанку на 7 грудня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 100 доларів США – 2372,4789 гривні;

- 100 євро – 2648,9182 гривень;

Як видно з цими показниками, євро зменшився в ціні на 16 копійок. Крім того, долар подешевшав на 5 копійок.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обмін валют, Ощадбанк
Обмін валют, Ощадбанк

Нагадаємо, в НБУ розповіли, коли українцям чекати на введення в обіг монет в 5 і 10 гривень. Крім того в Національному Банку України показали, як виглядають нові монети.

Як повідомляв портал Знай.uа, Міжнародний валютний фонд заявив, що в кінці 2019 року можна очікувати зміцнення гривні по відношенню до долара порівняно з показниками за минулий рік.

Також портал Знай.ua писав, що до кінця року долар може плавно повернутися до позначки 27 гривень. Ціни на товари або продукти не повинні після цього різко змінитися, тому що вже зараз закладається вартість долара по 28 гривень.