Цими днями у столиці України знайшли новий спосіб боротьби із зухвалою молоддю, яка курить електроні цигарки, цим самим заважаючи мешканцям Києва. Відповідний відеоролик опублікували на Instagram-сторінці Ху**вий Київ.

Відтак, на ролику видно, як молодик у формі пожежник підбігає з вогнегасником до вейперів та "відкриває вогонь" прямісінько в обличчя, а після цього – тікає. Так, жертвами лжераятувальника, який, як потім з'ясувалося, є екс-учасником проекту Екси, стали два молодика, які курили в людних місцях.

Зауважимо, що в коментарях неоднозначно віднеслися до такого: одні стверджують, що правильно робить, що "гасить" курців, а інші кажуть, що після такого можна потрапити і до лікарні.

Нагадаємо, що на покинутій станції київського метро під назвою "Львівська брама" зняли унікальне і дуже рідкісне явище – там з'явилися мінеральні утворення, які виростають на старому бетонному покритті - сталагміти.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві терміново закрили на вхід і вихід на станцію метро "Дарниця".

Також портал Знай.ua писав, що у Київській області стався надзвичайний випадок, який закінчився криваво місцевого жителя.