В українській столиці та її області розгулює справжня Боні, тільки без Клайда. У мережі один з магазинів поскаржився на жінку, яка прийшла влаштовуватися на роботу, проте замість трудомісткої та результативної роботи жінка вчинила акт крадіжки документів.

Про це стало відомо завдяки повідомленню у пабліку Facebook "Київ оперативний".

Фото жінки, Facebook "Київ Оперативний"
Фото жінки, Facebook "Київ Оперативний"

"Ця панночка прийшла влаштовуватися на роботу в кафе по Жилянській, 116, і викрала паспорт та гроші співробітників. Потім в цей паспорт вклеїла своє фото і пішла за такою ж схемою влаштовуватися в магазин в Київській області. І там також здійснила крадіжку. Хтось впізнае цю Боні (поки без Клайда)?", - повідомляє "Київ оперативний".

Увага! #Розшук! Ця панянка прийшла влаштовуватися на роботу у кафе по Жилянській, 116, і викрала паспорт та гроші співробітників. Потім у цей паспорт вклеїла своє фото і пішла по такій же схемі влаштовуватися в магазин у Київській області. І там також здійснила крадіжку. Може хто впізнає цю Боні (поки що без Клайда)?

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще
Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 5 december 2019

Також у пабліку додали відео, на якому вдалося зафіксувати пересування жінки.

Нагадаємо, в Дніпрі зловили озброєну банду рекетирів: кредит — під дулом пістолета.

Як повідомляв Знай.uа у Києві банда психів влаштувала погром в MisterCat: піца на голові і бите скло, дикі кадри.

Знай.uа писав, у центрі Києва невідомі розстріляли Range Rover депутата: під прицілом опинився і маленький син.