У Києві на камери відеоспостереження потрапила крадійка, яка орудувала в дорогих магазинах. Вона буквально знімала одяг з вішалки разом з плічками і швидко ховала його до себе в сумку.

Про це повідомляють на сторінці «Київ Оперативний» у Facebook.

Після цього вона швидко пішла і не була зупинена ані охороною, ані продавцями. Відео моменту злочину опублікували в групі Києва у соціальній мережі.

"Професійну злодійку помітили на камерах відеоспостереження в одному з магазинів ТЦ "Глобус". Розглянути обличчя важко, але зміст її діяльності видно", – підписали відео в групі Києва в соцмережі.

Нагадаємо, що в одній з кав'ярень Києва жінка нахабно вкрала гроші. На кадрах з камери відеоспостереження можна побачити, як жінка середнього віку, поки працівниця кав'ярні робила замовлений нею кави і відвернулася, запустила руку в колбу з дрібними грішми, що стоїть на барній стійці і витягла звідти жменю купюр.

Як раніше повідомляв портал «Знай.ua», в українській столиці спіймали швидко злодійку, яка "працювала" в торговому центрі "Квадрат". Жінці вдалося викрасти сумку з великою сумою грошей і дорогим телефоном iPhone X.

Також портал «Знай.uа» писав, що в Житомирі вихователька дитячого саду під час денного сну крала у дітей з групи ювелірні вироби, поки малюки спали.