Надзвичайний випадок стався у Дніпрі. Так, місцевий школяр написав на дошці прощальне повідомлення та зник безвісти. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

Як відзначається, поки із невідомих причин, 14-річний хлопчик залишив на дошці повідомлення, яке нагадує прощальну записку, а потім, залишивши всі свої речі, пішов у невідомому напрямку. Відразу після цього, на пошуки зниклого кинулися вчителі, батьки, однокласники та поліцейські, однак марно – телефона учня був вимкнений.

Записка, Фото: dp.informator.ua
Записка, Фото: dp.informator.ua

Пізніше, під час пошуків, смартфон зниклого увімкнувся – школяр опублікував в Instagram коротке відео, на якому видно, що він йде недалеко від річки зі сльозами на очах. Наразі правоохоронці визначили район та продовжують пошуки.

Нагадаємо, що школярі будуть навчатися за загальною програмою, а повний перехід на українську повинен закінчитися вже в 2023 році.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа , щодня в українських школах харчуються 5 мільйонів дітей, при цьому, за 2019 рік були встановлені порушення в організації харчування.

Також портал Знай.uа писав, що в дитячому садку відбулося масове отруєння дошкільнят.