Прийшли вельми сумні новини. З'явилася інформація, що путінські найманці, які воюють на Донбасі, передали українській стороні тіло загиблого співробітника спецпідрозділу Служби безпеки України "Альфа" Дмитра Каплунова.

Про це стало відомо завдяки повідомленню народного депутата України, ветерана АТО Романа Костенка в мережі Facebook.

Дмитро Каплунов, telegraf
Дмитро Каплунов, telegraf

"Героя України полковника Каплунова Дмитра передали нам", - написав Роман Костенко.

Нагадаємо нашим читачам, що ще в неділю, 1 грудня, під час виконання бойового завдання на Донбасі загинули два бійці спецпідрозділу Центру спеціальних операцій Служби безпеки України.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

"Двоє співробітників Служби загинули на сході країні під час виконання бойового завдання… Колектив Служби висловлює глибокі співчуття рідним загиблих співробітників Дениса Волочаева і Дмитра Каплунова", - повідомив прес-центр СБУ.

Також відомо, що 3 грудня глава української держави Володимир Зеленський своїм указом присвоїв Волочаеву і Каплунову звання Герой України (посмертно).

Нагадаємо, Зеленський хоче особисто зустрітися з Путіним: про що хоче поговорити президент України.

Як повідомляв Знай.uа найманці Путіна продовжують крити вогнем українських захисників: в ООС відзвітували про ситуацію на Донбасі.

Знай.uа писав, Зеленський відмовився відповідати на питання про передачу територій: "У нас інший план".