У трагічній пожежі, що трапилась в коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу 4 грудня, загинули учні й викладачка. Однак у неділю, 8 грудня, кількість жертв зросла до 10 людей.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Одеської області.

У лікарні від отриманих під час пожежі травм помер рятувальник, 1976 року народження, якого госпіталізовано 4 грудня. Доля ще восьми осіб залишається невідомою.

Крім того, станом на 18:10 7 грудня було знайдено ще двоє загиблих. Зараз проводиться їх огляд судово-медичним експертом та ідентифікація.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Пожежа в одеському коледжі
Пожежа в одеському коледжі

У поліції розповіли про підозрюваних у смертельній пожежі. Так, правоохоронці готують підозру у порушенні вимог пожежної безпеки в згорілому будинку двом фігурантам. За словами очільника поліції Одеси, звернення передадуть підозрюваним після погодження в прокуратурі. Наразі імена підозрюваних не озвучують, називаючи це таємницю слідства.

"Це — першочергові підозри. Я думаю, що в ході подальших слідчих дій буде оголошено про підозру ще кільком особам", - заявили у поліції міста.

Пожежа в одеському коледжі, Думська
Пожежа в одеському коледжі, Думська

Нині органи досудового розслідування допитали понад 150 осіб та призначено два десятки судових експертиз. Відомо, що вижити в згорілому будинку, розташованому на розі вулиць Троїцької та Пушкінської, вдалося небагатьом, серед щасливчиків – кішка, яка жила в Інституті морської біології.

Нагадаємо, у масштабній пожежі в Одесі загинула студентка, десятки постраждалих мучаться від опіків у лікарні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що трагедія з пожежею повторилася в одеському коледжі.

Також портал "Знай.uа" писав, що у жахливій пожежі в коледжі Одеси загинула викладачка, є зниклі без вести.