У київському медзакладі під час лікувального масажу пацієнтові зламали ребра. Пацієнту стало зле просто під час сеансу масажу.

Відразу після закінчення процедур потерпілий написав заяву до поліції. У заяві він вказав всі дані, зокрема час виконання процедури.

Згодом після рентгенівського знімку було підтверджено, що ребра чоловіка насправді зламані. Стало відомо, що клініка розташована у Києві, на вулиці Мазепи, але точну назву медичного закладу у поліції не повідомляють.

Масаж, фото freepik

Пацієнтові 54 роки, за його заявою розпочато справу. Поліція почала розслідування за ч.1 ст 125 КК України (заподіяння легких тілесних ушкоджень).

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Масаж, фото freepik

Якщо виявиться на момент лікування, що травми все-таки середньої тяжкості, справу перекваліфікують на більш тяжку статтю – ч.1 ст.122 КК України. У клініці офіційно прикрий випадок не коментують.

Масаж, фото freepik

Нагадаємо, сидяча робота - зло: робіть це кожні 30 хвилин, аби не перетворитися на "планктон".

Як повідомляв Знай. ua, одягайте шкарпетки і спати: лікарі сказали, як забезпечити здоровий сон і гарячі ночі.
Також Знай. ua писав, що шрами на тілі загартовують душу: українці дали бій комплексам "неповноцінності", унікальні кадри.