Вчені вважають, що сон в шкарпетках допомагає краще зігрівати ноги. А зігріті ноги, в свою чергу, допомагають організму в багатьох видах діяльності.

Причина №1: Ви швидше заснете

У 2007 провели дослідження, в якому було задіяно дві групи: одна спала в шкарпетках, а інша - без. Виявляється, засипали швидше ті, хто був у шкарпетках. Фахівці Американського національного фонду заявили, що зігрівання ніг служить для мозку сигналом про те, що пора спати.

Причина №2: Ви позбудетеся від припливів

Якщо ви страждаєте від нічних припливів спека або ознобу, вам варто почати спати в шкарпетках. Зігрівання стоп сприяє розширенню кровоносних судин і поліпшенню кровообігу в кінцівках. Ці процеси допомагають стабілізувати температуру тіла і скоротити число неприємних нападів, що заважають здоровому сну.

Причина №3: Ваші ноги стануть більш доглянутими

Шкіра на ногах весь час сохне і тріскається? Пора приймати рішучі заходи. Перед сном нанесіть на стопи зволожуючий крем або лосьйон і надягніть чисті бавовняні шкарпетки. Результат буде помітний вже після першої процедури.

Причина №4: Секс стане яскравішим

Хоча ідея сексу в шкарпетках може здатися вам цікавою і навіть дивною, фахівці стверджують, що цей аксесуар здатний зробити жіночий оргазм яскравіше і могутніше. У 2005 році вчені з Університету Гронингера (Нідерланди) оприлюднили результати незвичайного дослідження. Фахівці попросили одну групу учасниць надягати шкарпетки перед сексом, іншу навпаки, повністю оголювати ноги. З першої групи 80% жінок повідомили про поліпшення відчуттів і досягненні оргазму, у другій групі таких було лише 50%.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Причина №5: Налаштування на позитив

Азіатські лікарі впевнені, що холод витягає з тіла життєві сили, а теплі шкарпетки, навпаки, наповнюють його позитивною енергією Ци і покращують кровообіг.

Уникайте аксесуарів з синтетичних і дуже щільних матеріалів. Компресійні вироби строго під забороною. Найкращий вибір - тонкі шкарпетки з натуральної бавовни висотою до щиколотки.

Нагадаємо, сидяча робота - зло: робіть це кожні 30 хвилин, аби не перетворитися на "планктон".

Як повідомляв Знай. ua, вчені знайшли справжню базу НЛО, це відкриття змінить історію.

Також Знай. ua писав, що шрами на тілі загартовують душу: українці дали бій комплексам "неповноцінності", унікальні кадри.