Трагедія із українцями в східній Польщі сколихнула весь світ. 8 грудня в місті Доброславом в комуні Пулави, розташованій на річці Вісла, в одному з житлових будинків правоохоронці знайшли тіла двох чоловіків.

На трупах виявили колоті рани, пише lublin112. Видання зазначає, що жертвами були громадяни України, які працювали в школі.

Невеличке місто, що знаходиться у декількох кілометрах від Любліна перелякала моторошна трагедія. 50 тисяч мешканців, де практично кожен знає один одного не може оговтатись від страшного подвійного вбивства.

Діти в школі, Сахалін.інфо
Діти в школі, Сахалін.інфо

Підозрюваного у вбивстві вже затримали, ним виявився теж громадянин України. Польські поліцейські наразі встановлюють детальні обставини злочину, тому поки що більше нічого не повідомляють.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Поліцейський в Польщі, Фокус
Поліцейський в Польщі, Фокус

Незважаючи на те, що українці рятують польську економіку, ставлення до нас погіршується. Останнім часом все частіше українці потрапляють у складні ситуації у Польщі. Та й в інших країнах заробітчан не дуже поважають і їм часто доводиться боротись за справедливість.

Нагадаємо, раніше українцям відкрили очі: чому жінкам в Україні платять менше ніж чоловікам.

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський зробив пропозицію українським заробітчанам.