На сервісі купівлі-продажу OLX виявили чергову схему шахрайства, повідомляє видання “Типичный херсон”.

Як повідомляється, чоловік, який ледве не попався на гачок афериста, помітив IPhone X за дуже низькою ціною та вирішив його купити. “Продавець” відправляв телефон лише через доставку від OLX, але посилання на оформлення доставки, яке він прислав покупцю, виявилось фейковим та видавало помилку після введення всіх реквізитів. При цьому на самому сайті айфон не був оформлений, як доступний з доставкою OLX.

iPhone 5C
iPhone 5C

В коментарях користувачі розповідають, що таких аферистів на OLX чимало, а також радять не спокушатись на товар, вартість якого більше, ніж на 20-30 відсотків нижча від середньої.

Нагадуємо, що нещодавно з’явились повідомлення про те, що новий IPhone 12, можливо, матиме акумулятор збільшеної ємності.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Qualcomm зайнялася розробкою нового iPhone 12.

Також Знай.uа писав, що експерти обрали найбільш потужні смартфони листопада 2019 року.