Українські військові прозвітували стосовно того, скільки разів 9 грудня найманці Путіна обстріляли позиції захисників Донбасу. Відповідна інформація з'явилася на офіційній Facebook-сторінці операції Об'єднаних сил.

Як відзначається, у порівняні з попередніми днями, бойовики трохи затихли та порушили режим припинення вогню всього два рази. Відтак, окупанти обстріляли військових оперативно-тактичного угруповання "СХІД" поблизу Красногорівки. Окрім цього, як додали в штабі ООС, втрат внаслідок стрілянини не було.

Військовий, фото - blackseatv
Військовий, фото - blackseatv

Нагадаємо, що на Донбасі у зоні ООС трапилось зіткнення гвардійців окремої бригади швидкого реагування НГУ з диверсантами ворога. Відтак, бойовики потрапили в зруйновану будівлю і планували встановити вибуховий пристрій, щоправда, невдало.

Як повідомляв Знай.ua, у Генеральному штабі Збройних сил України презентували цикл документальних фільмів "Бойові сім'ї". Так, у кожній стрічці розповідається про те, як стати десантником, чому після першого пострілу артилеристу дають копняка та чому морпіхи не купаються в морі.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Також Знай.ua писав, що Україна втратила вірного сина на Донбасі, побратими не стримують емоцій.