Різдвяні та новорічні свята вже не за горами, через пару тижнів почнеться час, коли українці почнуть прикрашати вічнозелене дерево - ялинку. Хтось планує дістати свою штучну, а є і ті — хто вирішив порадіти справжній. В мережі магазини вже відкрили продаж пухнастих красунь, проте, незабаром і на вулицях з'являться торгові точки.

До середини грудня по Україні почнуть відкриватися сертифіковані ялинкові торгові майданчики. Середня ціна на базарах буде від 140 до 160 гривень, все залежить від висоти дерева. А ось, наприклад, набір хвойних гілок обійдеться покупцеві трохи дешевше - у 60-75 гривень. Про це повідомляють українські ЗМІ.

Продаж ялинок, Народна правда
Продаж ялинок, Народна правда

В Києві, звичайно, вартість ялинки буде вищою. В українській столиці за новорічне дерево доведеться віддати від 500 до 1500 гривень (знову-таки, в залежності від висоти і пухнастості). Набір гілок теж коштуватиме дорожче, ніж в інших містах — від 200 гривень в середньому.

Для тих, хто вирішив поставити вдома штучну ялину, інтернет-магазини ж давно розгорнули продаж ялинок на будь-який смак і гаманець. Середня ціна ялинки висотою 1-1,5 м коливається в діапазоні від 450 до 800 гривень, а за вищу ялинку потрібно буде заплатити 1500 гривень і більше. Відомо, що найменша ялинка обійдеться у 100 гривень, а вартість найвищих ялинок, які вище за 3 метри, сягає космічних 10 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Україна встановила рекорд врожаю зерна: чи подешевшають продукти на полицях.

Як повідомляв Знай.uа Xiaomi знизила ціну на свої гаджети: новорічні свята не залишаться без подарунків.

Знай.uа писав, борги за комуналку ростуть з шаленою швидкістю: коли українцям чекати зниження тарифів.