Російський телеканал ТНТ оголосив про початок показу серіалу "Слуга народу" в головній ролі з Володимиром Зеленським. Відповідний анонс на телеканалі з'явився на наступний день після першої особистої зустрічі президента України Володимира Зеленського та Росії Володимира Путіна.

Анонс показує, що в середу, 11 грудня, в ефір телеканалу ТНТ о 18.30 вийде серіал Інтерни, потім о 19.00 буде прем'єра "Слуги народу", а о 20.30 будуть показувати "Сашатаня". При цьому біля "Слуги" немає картинки з героями, як у двох інших випадках.

Серіал "Слуга народу" вперше покажуть на російському телебаченні. Виробництвом серіалу займалася "Студія Квартал 95", засновником якої є Володимир Зеленський.

Нагадаємо, фільм і серіал із Зеленським у головній ролі потрапив в топ-10 найпопулярніших відео на YouTube.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, "Слуга Народу" пішов в Росії.

Також Знай. ua писав, що Олена Зеленська в кардинально новому амплуа звернулася до українок.