Після резонансної ДТП з уповноваженим з прав дитини Миколою Кулебою минуло вже 2 тижні. Поліція наразі проводить досудове розслідування. Як розповів начальник прес-служби ГУНП в Київській області Микола Жукович, призначено вісім експертиз, опитуються свідки події.

21-річний Вадим, водій мікроавтобуса Volkswagen виписаний з лікарні. Його медичну документацію за допомогою суду планують направити на судово-медичну експертизу для визначення ступеня травм потерпілого.

Микола Кулеба та Вадим, Facebook

Сам Кулеба з синами перебуває у лікарн із серйозними травмами. У 10-річного Єлисея перелом тазу, щелепи, забої різного ступеня. 19-річний Тимофій досі в несвідомому стані, його медики ввели в штучну кому відразу після госпіталізації.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

ДТП за участю Кулеби, фото: podrobnosti.ua
ДТП за участю Кулеби, фото: podrobnosti.ua

Після прикрої ДТП відкрили кримінальну справу за статтею 286 частина 2 кримінального кодексу україни (порушення правил безпеки дорожнього руху). Санкція статті – від трьох до восьми років позбавлення волі.

Чи понесе винний у ДТП кримінальну відповідальність поки що ніхто не може стверджувати... Але згодом все стане на свої місця.

Нагадаємо, трагічне ДТП з Миколою Кулебой під Києвом отримало скандальне продовження.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кулеба 24 листопада потрапив в ДТП у Чабанах Київської області. В результаті аварії серйозно постраждали його діти — старший син Тимофій і 10-річний Єлисей.