Пробне незалежне оцінювання в 2020 році буде коштувати школярам 138-150 гривень в залежності від області. Відповідну інформацію надали в Українському центрі оцінювання якості освіти.

Реєстрація учасників пробного ЗНО триватиме з 3 по 24 січня 2020 року. Зареєструватися можна буде на регіональних сайтах УЦОЯО.

Тестування з української мови та літератури відбудеться 21 березня, а ось з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, іноземних мов – 28 березня.

ЗНО, фото: ua.news
ЗНО, фото: ua.news

Перевірити свій рівень підготовки, скільки тестових балів можна набрати під час ЗНО і над чим варто попрацювати випускники і не тільки можуть отримати відповідь під час пробного зовнішнього незалежного оцінювання.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

завдяки Учасники пробного тестування можуть попрацювати з тестами, попрактикуватися в заповненні бланків відповідей, психологічно налаштуватися на проходження зовнішнього незалежного тестування і навчитися ефективно розподіляти час.

Нагадаємо, опублікований повний список предметів і дат пробного ЗНО.

Як повідомляв Знай. ua, школярі масово кинуться до репетиторів.

Також Знай. ua писав, що в Україні хочуть скоротити кількість вузів.