В у соцмережі на днях опублікували фотографії, які сколихнули не тільки півострів Крим, а й всю Україну. Так, у Чорне море невідомі вилили нафту, яка вже наробила чимало лиха. Зауважимо, що ці відходи можуть призвести до екологічної катастрофи. Відповідний допис з'явився у спільноті Підслухано у Керчі.

Так, на опублікованих знімках видно, як по воді пішли різнокольорові розводи. Також, як стверджується, ці відходи дуже неприємно пахнуть.

Скріншот допису
Скріншот допису

"Ось таке море сьогодні вздовж всієї Набережній, від концентрації ПММ у воді стає страшно, т.к навіть дихати поруч неможливо. Адміністрація, екологи, Ауууу", - йдеться в повідомленні.

Окрім цього, місцеве населення вже припустило, звідки зливаються відходи нафти. На їх думку, море забруднює військова база, яка знаходиться поруч.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що отруйний смог захоплює України: які області опинилися у небезпечному полоні.

Як повідомляв портал Знай.uа , знайшов скарб в тарілці: чоловікові казково пощастило під час вечері, шанс один на сотні тисяч.

Також портал Знай.uа писав про те, що улюблениця мільйонів дізналася про свою хворобу в прямому ефірі.