Стало відомо, що 41-річна відома американська телеведуча дізналася про рак грудей під час прямого ефіру на телеканалі.

Так, американка Алі Мейер, яка працює на каналі KFOR, вирішила піти на першу у своєму житті процедуру мамографії.

Для того, щоб привернути увагу всіх жінок до необхідності обстеження, телеведуча Мейер транслювала візит до медиків на своїй сторінці в соціальній мережі. Раптом лікар виявив у неї пухлину грудей. Коли Алі Мейер дізналася про це, вона розплакалася.

Жінка зазначила, що такий поворот подій виявився досить важким і шокуючим. Також після зйомок матеріалу їй довелося повідомити жахливу новину своїм чоловіку і донькам.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко стане новою ведучою проєкту "Танці з зірками", фани в захваті від такої новини.

Як повідомляв портал Знай.ua, відома українська телеведуча Катя Осадча поділилася кращими образами з Хеллоуіна, а на деяких фото її важко впізнати.

Також портал Знай.ua писав, що відома українська телеведуча Леся Нікітюк поділилася відвертими знімками з відпочинку, засвітивши струнку фігуру.