У четвер, 12 грудня, керівництво Міністерства внутрішніх справ на брифінгу заявило, що причетних до вбивства журналіста Павла Шеремета набагато більше, ніж двоє.

Ось так виглядає угруповання в повному зборі за версією слідства: Владислав та Інна Грищенко, Антоненко, Кузьменко і Дугар. Про це йдеться в Telegram-каналі Klymenko time.

"Інформація виявилася вірною, за версією слідства вони причетні. Зараз говорять про невдалий замах на "громадянина Ч" в одному з сіл Косівського району Івано-Франківської області. Це Михайло Чекурак. І спроба його вбивства чоловіком і дружиною Грищенко. Виявляється, за версією МВС причетних до вбивства Шеремета набагато більше, ніж двоє. І всі - відомі обличчя, як на підбір", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

скріншоти

Нагадаємо, що Шеремета за даними камер спостереження підірвала саме пара кілерів, чоловік і жінка.

Павло Шеремет загинув 20 липня 2016 року в Києві в результаті вибуху автомобіля. Головною версією вбивства слідство вважало помсту за професійну діяльність.

Як повідомляв портал Знай.uа, Нацполіція України затримала підозрюваних у вбивстві журналіста Шеремета.