Національний банк України опублікував офіційний курс іноземних валют на п'ятницю, 13 грудня. Курс долара порівняно з показниками у четвер, 12 грудня, впав у ціні і становить 23,56 гривень. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Курс валют Нацбанку на 13 грудня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 100 доларів США – 2356,3276 гривні;

- 100 євро – 2624,242 гривень;

Таким чином, долар подешевшав на 4 копійки. При цьому євро збільшився в ціні на 10 копійок.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

курс гривні
курс гривні

Нагадаємо, в НБУ розповіли, коли українцям чекати на введення в обіг монет в 5 і 10 гривень. Крім того в Національному Банку України показали, як виглядають нові монети.

Як повідомляв портал Знай.uа, Міжнародний валютний фонд заявив, що в кінці 2019 року можна очікувати зміцнення гривні по відношенню до долара порівняно з показниками за минулий рік.

Також портал Знай.ua писав, що до кінця року долар може плавно повернутися до позначки 27 гривень. Ціни на товари або продукти не повинні після цього різко змінитися, тому що вже зараз закладається вартість долара по 28 гривень.