Глава МВС України Арсен Аваков заявив, що фігурантів справи щодо вбивства відомого українського журналіста Павла Шеремета затримали. Аваков озвучив підозрюваних у злочині: подружжя ветеранів війни на Донбасі Інни та Владислава Грищенки, військова медсестра Яна Дугарь, дитячий хірург в Охматдиті Юлія Кузьменко та музикант і доброволець Андрій Антоненко.

Юлія Кузьменко

Жінка працює дитячим хірургом у лікарні Охматдит. Слідство вважає, що саме вона заклала вибухівку в авто Шеремета. За час війни вона придбала будинок, а також висловлювала різкі погляди щодо ситуації в країні.

Підозрювана у вбивстві, фото Klymenko Time
Підозрювана у вбивстві, фото Klymenko Time

Андрій "Riffmaster" Антоненко

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Це музикант, який став сержантом ССО Збройних сил України. З перших днів війни на Донбасі допомагав військовим як волонтер, пізніше вступив в сили спеціального призначення. За версією слідства, саме Антоненко супроводжував жінку, яка закладала вибухівку під авто Павла Шеремета.

Андрій Антоненко
Андрій Антоненко

Інна та Владислав Грищенки

Подружжя ветеранів війни на Донбасі Владислав та Інна Грищенки воювали у складі "Правого сектору". Згодом Інна працювала у піцерії Veterano та у власному закладі громадського харчування. Владислав працював на будівництві. За версією слідства, вони виготовили вибухівку для підриву авто, яким їхав Шеремет.

Подружжя Грищенків
Подружжя Грищенків

Яна Дугарь

Медсестра 25 батальйону повітряно-десантних військ. Після затримання Грищенків, вона приходила до суду, аби підтримати їх. За версією слідства, Дугарь "проводила розвідку" біля будинку Шеремета та фотографувала на мобільний телефон камери спостереження довкола майбутнього місця злочину.

Яна Дугарь
Яна Дугарь

Іван Вакуленко

Слідство вважає, що саме Вакуленко підвозив Грищенка у Косів. Утім, як саме він міг бути причетний до справи Шеремета — не уточнює.

Іван Вакуленко
Іван Вакуленко

Нагадаємо, підозрювані у вбивстві Павла Шеремета: хто вони та що про них відомо.

Як повідомляв Знай.uа між Шепелєвим і Малаховим розгорілася недитяча ворожнеча через Фріске: чого не пробачив колишній співачки.

Знай.uа писав, Юзік зі "Слуги народу" зганьбився на місці жахливої пожежі в Одесі: епічне відео.