У Польщі прокоментували ситуацію навколо затримання громадянина України, якого підозрюють у спробі скоєння терористичного акту, повідомляє РБК-Україна.

За словами голови Бюро національної безпеки Польщі Павела Солоха цей випадок — перший подібний в Польші серед українців, які проживають в країні. Загалом же рівень злочинності серед українців у Польщі нижчий, ніж у поляків. Також Солох додав, що найчастіше українці в Польщі скоюють злочини, пов’язані з підробкою документів, які дозволяють перебування на території країни.

Вбивство у Польщі, фото 24 канал
Вбивство у Польщі, фото 24 канал

Нагадуємо, що три дні тому в Польщі затримали громадянина України Максима С., який планував підірвати автівку біля торгівельного центру в місті Пулави.

Як повідомляв портал Знай.ua, трагедія з українцями у східній Польщі сколихнула весь світ. У місті Доброслав в комуні Пулави, розташованому на річці Вісла, в одному з житлових будинків правоохоронці знайшли тіла двох чоловіків.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також портал Знай.ua писав, що тіла українських заробітчан знайшли у Польщі.