Президент України Володимир Зеленський ініціював проведення розслідування щодо заяви полковника Олексія Ноздрачова, який заявив, що військові Збройних сил України нібито готові до реінтеграції з військовими Росії та терористами "Л/ДНР".

Про це повідомляє прес-служба Міністерства охорони України на офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Начальник Генерального штабу – Головнокомандувач Збройних Сил України доручив Військовій службі правопорядку у Збройних силах України провести службове розслідування щодо висловлювань політичного характеру начальником Управління цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України полковником Олексієм Ноздрачовим 12 грудня", - йдеться у повідомлення.

На час проведення службового розслідування начальник Управління цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України полковник Олексій Ноздрачов усунутий від виконання службових обов’язків.

Начальник Генерального штабу – Головнокомандувач Збройних Сил України доручив Військовій службі правопорядку у Збройних...

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще
Geplaatst door Міністерство оборони України op Vrijdag 13 december 2019

Зазначимо, що Ноздрачов на круглому столі на тему "Національна стійкість: нові підходи у вирішенні старих проблем", відповідаючи на запитання журналіста про те, чи існує майданчик для вирішення питань комунікації з окупованими територіями й ветеранами, заявив про готовність української армії до реінтеграції з російською армією.

"Питання реінтеграції, це питання в першу чергу безпеки. Я вас хочу запевнити, що військовий і військовий росіянин, які проти нас воювали й продовжують воювати, і навіть ті військові, які є в формуваннях Донецької й Луганської областей, якщо буде ухвалено рішення політичне й імплементоване, вони реінтегруються дуже швидко. Тому що все-таки крім національної ідеї існують військові традиції. І знайти спільну мову військовим росіянам і військовим українцям, навіть якщо вони були ворогами, краще. Але не забувайте, що існують праворадикальні рухи, які державою не контролюються", – сказав він.

Нагадаємо, "За що воювали?": полковник ЗСУ зробив гучну заяву про "Л/ДНР" і нарвався на неприємності, гримить скандал.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Романенко розклав по поличках зустріч Зеленського з Путіним: що насправді сталося на "нормандському саміті"

Також "Знай.ua" писав, що загиблий на Донбасі полковник "Альфи" забрав з собою секрети екс-беркутівців: озвучено нові подробиці.