Відомий український політолог та журналіст Юрій Романенко показав детальний аналіз зустрічі у "нормандському форматі", яка відбулася у понеділок, 9 грудня.

Відповідний допис Романенко опублікував на особистих сторінках у соціальних мережах.

"Добротний аналіз від Віталіка Кулика і Маші Кучеренко за підсумками саміту в Парижі. Взагалі сьогодні на Хвилі три тексту на цей рахунок і всі хороші. При цьому доповнюють один одного", - йдеться у дописі політичного експерта, який прикріпив також посилання на статтю щодо зустрічі у "нормандському форматі".

У тексті матеріалу йдеться про те, що Володимир Зеленський та українська делегація не змогли зробити рішучих змін щодо ситуації на Донбасі та у Криму. Однак важливим була тема щодо звільнення українських в'язнів в обмін на російських за формулою "всіх на всіх".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Володимир Зеленський, фото: BBC
Володимир Зеленський, фото: BBC

Також журналісти видання "Хвиля" висловили думку про те, що розведення сил на Донбасі не вигідно саме президенту РФ Володимиру Путіну, який всіляко буде уникати цієї вимоги. У тексті йдеться, що українським дипломатам слід запастися терпінням для миру у країні.

"Тиша і терпіння – ось що має стати девізом українських дипломатів в цьому раунді. Природно, що впоратися з бажанням видати сенсацію або заробити на цьому особисті політичні бали буде складно – але ціна такого дрібного марнославства може бути занадто висока", - йдеться у матеріалі.

Нагадаємо, Пальчевський назвав головні дивацтва в поведінці Зеленського: "Не терпить нічого, крім оплесків".

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленського у кріслі президента України "замінить" двійник: вже погодився і підписав.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський прокоментував протести під стінами свого офісу: "Я вже шкодую", відео.