У п'ятницю, 13 грудня, на засіданні Печерського райсуду Києва обирають запобіжний захід трьом підозрюваним у справі про вбивства журналіста Павла Шеремета.

Пряму трансляцію з засідання суду веде Радіо Свобода.

Зазначимо, що глава МВС України Арсен Аваков заявив, що фігурантів справи щодо вбивства відомого українського журналіста Павла Шеремета затримали. Справу оголосили розкритою через три роки після трагедії.

Павло Шеремет, фото: Politeka
Павло Шеремет, фото: Politeka

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Аваков озвучив підозрюваних у злочині. Це подружжя ветеранів війни на Донбасі Інни та Владислава Грищенки, військова медсестра Яна Дугарь, дитячий хірург в Охматдиті Юлія Кузьменко та музикант і доброволець Андрій Антоненко.

За версією слідства, Дугарь розвідувала місцевість перед злочином, а Кузьменко заклала вибухівку; Антоненко нібито допомагав Кузьменко в ніч "закладки". Мотив, за версією силовиків, - "дестабілізація ситуації" в країні. Колеги Шеремета ставляться з обережністю до цієї версії.

Нагадаємо, підозрювані у вбивстві Павла Шеремета: хто вони та що про них відомо.

Як повідомляв Знай.uа, масштабний теракт у Києві: підозрювані у вбивстві Шеремета хотіли "накрити" столицю "Градом"

Також Знай.uа писав, що у справі Шеремета нарешті з'явилася надія.