Як відомо, у четвер, 12 грудня, у столиці відбувся екстрений брифінг, присвячений затриманню підозрюваних у вбивстві українського журналіста Павла Шеремета. Відтак, на ньому назвали не тільки ймовірно причетних до його вбивства, а розкрили деякі деталі цієї гучної справи.

Так, серед підозрюваних ряд осіб: вокаліст та доброволець Андрій Антоненко, волонтери Юлія Кузьменко та Яна Дугар, а також подружжя ветеранів війни на Донбасі Інна та Владислав.

Підозрювана у вбивстві, фото Klymenko Time
Підозрювана у вбивстві, фото Klymenko Time

Наразі ж за версією слідства стало відомо, що зловмисники не тільки ймовірно організували вбивство журналіста, а й хотіли організувати теракти в Києві. Зі слів правоохоронців, волонтерка Юлія Кузьменко пропонувала за допомогою військовослужбовців обстріляти Київ з артилерії.

Павло Шеремет
Павло Шеремет

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Відзначається, що таким чином злочинне угрупування хотіло дестабілізувати ситуацію в Україні. Нині і досі головною таємницею слідства залишається те, хто замовник усього цього.

Нагадаємо, що стало відомо, про що говорили на брифінгу в МВС Арсен Аваков, Руслан Рябошапка і Володимир Зеленський

Як повідомляв портал Знай.ua, Національний союз журналістів звернувся до Зеленського щодо розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета.

Також Знай.ua писав про те, ким є затримані підозрювані у вбивстві Шеремета, та що про них відомо