Знімальну групу російських пропагандистів телеканалу "НТВ" не пустили в Україну, коли ті проходили паспортний контроль в аеропорту "Бориспіль".

Про це повідомляє сайт російського пропагандистського каналу НТВ, який розмістив відео зі своїм кореспондентом Сергієм Савіним.

За словами Савіна, група телеканалу прилетіла в Бориспіль вранці. Вони заявили на прикордонному контролі, що є журналістами і хочуть висвітлювати розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета, газові переговори, обмін полоненими і можливе припинення вогню на сході України.

Савін стверджує, що йому було вручено рішення про відмову в перетині держкордону, оскільки він не зміг підтвердити мету перебування.

"Потім запросили до відповідальної особи, було вручено рішення: відмова в перетині державного кордону на в'їзд в Україну. Офіційна причина - я не зміг підтвердити мету запланованого перебування тут", - сказав він.

Разом з тим він підкреслив, що все відбувалося "ввічливо, дипломатично".

Савін також сказав, що сьогодні ввечері буде змушений вилетіти в Росію.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, російським пропагандистам відкрили шлях в Україну після "Нормандського формату".

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський вперше дав інтерв'ю російським журналістам

Також Знай.ua писав, прессекретар президента Юлія Мендель прокоментувала інтерв'ю Зеленського російському телеканалу.