Прессекретар президента Володимира Зеленського Юлія Мендель прокоментувала інтерв'ю глави держави, яке анонсували на телеканалі Росія 1.

Мендель заявила, що нічого не знає про це інтерв'ю, передає видання Главред.

"Я нічого про це не знаю. Ніякого інтерв'ю з ними (Зеленським. - ред.) я не організовувала", - сказала Юлія Мендель.

Юлія Мендель, фото з вільних джерел
Юлія Мендель, фото з вільних джерел

Зазначимо, що нещодавно в Росії заявили, що Володимир Зеленський дав інтерв'ю телеканалу Росія 1. Його вихід анонсували на неділю, 15 грудня.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Зазначимо, що відразу після "нормандського саміту" стало відомо, що російський телеканал "ТНТ" покаже український серіал "Слуга народу". Це перша поява даного серіалу на російському телебаченні. Раніше повідомлялося, що український серіал "Слуга народу" виробництва студії "Квартал 95" увійшов до трійки найпопулярніших в онлайн кінотеатрах Росії за перше півріччя 2019 року.

Слуга народу, фото: ТСН
Слуга народу, фото: ТСН

Пізніше з'явилася інформація, що ТНТ зняв з ефіру серіал "Слуга народу" із Зеленським у день показу перших трьох епізодів. Все після резонансу довкола вирізаним жартом про Путіна. Серіал перестав виходити у середу, 11 грудня.

Нагадаємо, Путін заявив, що Конституцію України потрібно змінити: "На постійній основі".

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський поділився враженнями про Путіна після саміту у "Нормандському форматі": "Не знаю, хто кого...".

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський прокоментував протести під стінами свого офісу: "Я вже шкодую", відео.