Цими днями президент України Володимир Зеленський ймовірно втрапив у гучний скандал, адже порушив свою обіцянку перед українцями. Так, ще раніше глава держави запевняв, що йому не хотілося б спілкуватися із російським журналістами, однак, він все ж це зробив, пише РІА Новини.

Як відзначається, Зеленський не тільки поспілкувався із журналістами з РФ, а й дав повноцінне інтерв'ю, яке мають показати 15 грудня на каналі "Росія 1" в програмі "Москва. Кремль. Путін".

Володимир Зеленський, Цензор.НЕМАЄ
Володимир Зеленський, Цензор.НЕМАЄ

Окрім цього, російський кореспондент також записав реакцію оточення президента України на його розмову з українським лідером. "Головне, що ми всі почали спілкуватися", - заявив тоді Зеленський журналісту.

Зауважимо, що це не перша розмова Зеленського із російськими кореспондентами. Відтак, ще 25 вересня в Нью-Йорку глава України кілька хвилин спілкувався із журналістами цього ж телеканалу – "Росія 1".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Нагадаємо, німці після візиту Зеленського в Париж несподівано прокинулись: "Володар Кремля обманює нас".

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Зеленський прокоментував протести під стінами свого Офісу.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський підписав Бюджет України на 2020 рік: основні положення документа.