ПриватБанк попередив своїх клієнтів про нові схеми шахраїв. Про це повідомляється на офіційній сторінці банку в соціальній мережі Facebook.

ПриватБанк

Так, клієнти все частіше почали стикатися з шахраями в інтернеті. ПриватБанк закликав бути вкрай обережними при онлайн-шопінгу, так як можна залишитися не тільки без грошей, але й без товару.

"Будьте уважні під час шопінгу в Інтернеті: шахраї пропонують користувачам перейти за ненадійним посиланням для здійснення "безпечної покупки". Натомість покупці лишаються і без товару, і без грошей", - йдеться в повідомленні.

ПриватБанк

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також покупцям рекомендують не переходити по посиланню, яку надає безпосередньо продавець онлайн-магазину.

"Не переходьте за посиланнями, які надсилає продавець! Насправді, на онлайн майданчиках система безпеки налаштована таким чином, що продавець отримує гроші після того, як ви отримуєте товар, а не навпаки", - пояснили на сторінці банку.

До того ж, при покупці краще дотримуватися офіційних сайтів.

"Купуючи онлайн, рекомендуємо користуватися інструкціями та здійснювати покупки лише на офіційних майданчиках", - додали в Приватбанку.

⛔ Будьте уважні під час шопінгу в Інтернеті: шахраї пропонують користувачам перейти за ненадійним посиланням для...

Geplaatst door ПриватБанк op Donderdag 12 december 2019

Нагадаємо, що у голови правління Приватбанку Петра Крумханзла в тренажерному залі стався інфаркт.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Міністерстві фінансів заговорили про можливість продажу Приватбанку в найближчі три роки, але поки немає покупців.

Також портал Знай.ua писав, що українські банки обмежують в платіжних терміналах прийом дрібних купюр, а саме 1-2-5-10-20-гривневі.