У середу, 11 грудня, у Запоріжжі біля центрального ринку помітили псевдо-священиків. Вони збирали з людей гроші нібито на реставрацію храму. Нещодавно аферисти потрапили в об'єктив камери вже в Мелітополі.

Аферисти в рясі

У суботу, 7 грудня, в районі центрального ринку в Мелітополі помітили двох чоловіків у рясах, які збирали у людей милостиню.

Псевдо-священики закликали всіх прощати один одного і збирали пожертви.

Тепер же вони "засвітилися" в Запоріжжі, де вони знову збирають гроші на реставрацію уявного храму. Чоловіки грали дуже правдоподібно і багато людей їм дійсно вірили.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Благочинний церков Мелітополя батько Максим стверджує, що священнослужителям заборонено займатися подібними справами. А всі, хто під виглядом церкви просить по ринках і вулицях до православної української церкви не належать.

Нагадаємо, що в Україні зростає кількість жебраків-шахраїв, також почастішали випадки, коли використовують дітей для жебрацтва і переодягаються священиками.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Львові відлучений від церкви священик посвятив у черниці дівчину у весільній сукні.

Також портал Знай.ua писав, що на Львівщині у страшній аварії розбився священик. У нього залишилося троє дітей.