Відомий український блогер Михайло Шнайдер розповів шокуючу історію. Українка у супермаркеті вкрала продукти на суму 55 гривень, за що її судитимуть.

Про це він повідомив на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Це вже не просто сумно це справжня трагедія.
Ця невесела історія, що сталася кілька днів тому в Кременчуці. Жінка намагалася винести з магазину... палку ковбаси, вартістю... 55 ГРИВЕНЬ. В результаті її затримали охоронці супермаркету і викликали поліцію.
Тепер її чекає суд", - йдеться у дописі.

Шнайдер наголосив, що вона вкрала не алкоголь чи якісь речі для свого задоволення, а лише ковбасу, адже у неї не було грошей, щоб заплатити.

"Злидні й безвихідь змусили її взяти з полиці цю нещасну Ковбасу. Ну, а наша "доблесна" поліція просто чудово виконала свою роботу. Ось тільки чомусь затримують і карають самих бідних і беззахисних. А тисячі топ-корупціонерів, які обібрали нас на МІЛЬЯРДИ ДОЛАРІВ, продовжують насолоджуватися свободою, розкішшю і багатством. Ось така наша реальність", - резюмував Шнайдер.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Это уже не просто печально это настоящая Трагедия. Эта невесёлая история, произошла несколько дней назад в...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Donderdag 12 december 2019

Нагадаємо, що калькулятор розмитнення євроблях: "шпаргалка" для водіїв про купівлю вживаних авто.

Як повідомляв портал Знай.uа, "Слуга народу" протягнула руку допомоги "євробляхам": що пропонують по розмитненню нардепи.

Також портал Знай.uа писав, високосний 2020 рік: енергетичні вампіри, вороги, небезпеки - як вберегтись і чого не можна робити.