Надзвичайний випадок стався в Ірпіні, що на Київщині. Відтак, правоохоронці виявили неповнолітніх дівчат, які ледь не потрапили під колеса потяга.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

Як відзначається, до правоохоронців надійшло повідомлення від чергового по залізничній станції Ірпінь про те, що між коліями лежить чоловік ймовірно без ознак життя. Вже на місці поліцейські тіла не знайшли, однак, виявили двох 14-річних дівчат.

потяги
потяги

Відтак, неповнолітні на відстані 2-х метрів від залізниці, де розходились колії, знайшли яму та прилягли відпочити. За словами школярок, ніяких суїцидальних намірів не мали, а таким дивним способом намагалися набратися сили та "відпочити від міського життя".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Наразі дітей доправили до відділу поліції, куди приїхали за ними їхні батьки.

Нагадаємо, збив на смерть та розтрощив будинок: під Києвом поліцейські зловили "синього" водія-втікача.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що трагедія з пожежею повторилася в одеському коледжі.

Також портал "Знай.uа" писав, що відомий піаніст влаштував смертельне ДТП й навіть не вибачився: поліція закрила на все очі.