Поліція закрила справу щодо відомого піаніста та викладача Московської консерваторії Василя Щербакова, який влаштував аварію на МКАД в червні 2018 року. Жодного покарання винуватцю ДТП не призначили.

На музиканта завели кримінальну справу, проте вирішили не поміщати його під арешт. Зараз силовики припинили розслідування справи, повідомляють місцеві ЗМІ.

Зазначимо, що у червні 2018-го авто Василя Щербакова протаранило "хендай-соляріс". Водій "хендая", 72-річний Сергій Сонін, помер в лікарні. Піаніст у свою чергу стверджує, що все робив правильно — навіть вибачень не приніс.

Василь Щербаков
Василь Щербаков

Родичі загиблого Соніна звернулися в прокуратуру. Вони вірять, що Щербаков винен у ДТП, а всі його проблеми зникли через його популярність. Щербаков же продовжує викладати в Московській консерваторії й дає концерти по всьому світу.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, ДТП з Кулебою показала головні проблеми України, Подоляк знайшов зачіпку: "Бездоганне лицемірство".

Як повідомляв Знай.uа, водіям хочуть виставити "кінські" штрафи за проїзд по нових дорогах: деталі.

Також інформаційний портал Знай.uа писав, смерть заглянула в очі: у Дніпрі переповнений трамвай зійшов з рейок.