На Закарпатті правоохоронці викрили "банду" молодиків, які обчищали місцевих мешканців. Так, зловмисники за допомогою ножа забирали у перехожих мобільні телефони, гроші та сумочки.

Про це повідомляє відділ поліції Закарпатської області.

Як відзначається, подія мала місце ще 13 грудня. Саме тоді до правоохоронців і надійшло повідомлення від 16-річного жителя Берегова про те, що на одній із місцевих вулиць на нього напали та, погрожуючи ножем, забрали телефон.

затримання зловмисника
затримання зловмисника

Окрім цього, тієї ж ночі до поліції звернулась також і 40-річна жінка, яка розповіла про аналогічну ситуацію - двоє невідомих чоловіків викрали її сумку з особистими речами.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Вже пізніше зловмисників вдалося спіймати. Ними виявилися двоє місцевих неповнолітніх мешканців. Наразі обоє зізнались у скоєному.

Нагадаємо, 8-річна дівчинка впоралася зі злочинцем, не чекаючи поліції: поліцейські можуть здавати посвідчення.

Як повідомляв портал Знай.uа, акторка "полунички" багато років приховувала від хлопця свою професію: пікантну таємницю дізнався весь світ.

Також портал Знай.uа писав, що помер легендарний французький модельєр Патрік-Луї Віттон: "Всі думки з його сім'єю".