Пішов з життя знаменитий французький модельєр Патрік-Луї Віттон. Він помер на 69-му році життя.

Про це модний будинок Louis Vuitton повідомив на офіційній сторінці у соціальній мережі Instagram.

"З глибоким сумом ми розповідаємо про смерть Патріка-Луї Віттона. Всі наші думки з його сім'єю, зокрема з його синами П'єром-Луї і Бенуа-Луї, які працюють з нами, а також його онуками. Патрік-Луї продовжив сімейну традицію, приєднавшись до майстерні в 1973 році", – йдеться в повідомленні.

Про причину смерті модельєра не повідомляється. Патрік-Луї приєднався до сімейної майстерні в 1973 році як тесляр. Він якісно і заповзято виготовляв скрині. Чоловік був модельєром бренду в п'ятому поколінні.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Зазначимо, що Louis Vuitton – французький дім моди, який був заснований у 1854 році і виробляє валізи і сумки, одяг, парфуми й аксесуари класу люкс. Зараз компанія є частиною міжнародного холдингу LVMH.

Нагадаємо, що помер космонавт Олексій Леонов: чим запам'ятався дослідник Всесвіту.

Як повідомляв портал Знай.uа, патріот найвищої марки: помер гетьман Українського козацтва Володимир Мулява, вінничани не стримують сліз.

Також портал Знай.uа писав, у Франції загинув молодий заробітчанин з Прикарпаття, все дуже дивно: убиті горем рідні благають про допомогу.