Масштабна пожежа сталася у столиці, яка не тільки "застелила" все місто чорними густим димом, ай наробила чимало галасу. Так, в Оболонському районі на території ЖК "Бережанський" в одній із недобудованих висоток загорівся дах. Відповідні фото з'явилися у Facebook-спільноті Київ Оперативний.

Так, на них видно, як горить дах. Зауважимо, що дим був настільки густий та чорний, його було видно з усіх куточків столиці. Як повідомляють рятувальники, загоряння сталося о пів на четверту дня. За попередніми даними, пожежа сталася через те, що спалахнув пінопласт, яким робітники утеплювали покрівлю будинку.

Пожежа в столиці, фото - Інформатор
Пожежа в столиці, фото - Інформатор

Підкреслюється, що в момент виникнення пожежі всередині нікого не було, а так обійшлося без жертв. Наразі пожежа локалізована.

Нагадаємо, трагічний пожежа в Одесі продовжує забирати життя: кількість загиблих зросла.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа у Києві підірвали автомобіль чиновника: поліція не може знайти винних, деталі.

Знай.uа писав, Зеленський терміново звернувся до всієї України: "Я оголошую...".