У п'ятницю, 13 грудня, в Києві пройшла третя щорічна урочиста церемонія нагородження "НашКиїв Awards: Санта 2019 року".

НашКиїв Awards: Санта 2019 року

Так, звання головного благодійника 2019 року отримала журналістка, телеведуча Яніна Соколова. Підсумком цього непростого шляху став проєкт "Я, Ніна", який створила Яніна. Він покликаний змінювати ставлення суспільства до онкохворих та відношення хворих раком до самих себе. Основний меседж цього проєкту: "Рак ― це не вирок".

"Свобода ― це можливість робити добро і говорити правду. За цей рік ми за допомогою проєкту "Я, Ніна" врятували 1,5 тисячі життів, зібравши для них кров. Всі, хто зараз знаходиться у залі і дивляться нас онлайн, можуть прийти і здати кров кожен перший вівторок місяця. Зареєструватися можна на сторінці нашого проєкту. Крім того, ми зараз змінюємо життя онкохворих, які найімовірніше помруть. Але вони зможуть зробити це в обіймах своїх близьких і друзів, а не у лікарнях. Реформа паліативної допомоги ― це те, над чим ми зараз працюємо. Крім того, доступ до медичного каннабісу, психологічна допомога і ще ціла купа проєктів, які ми реалізували всього за рік. Хочу сказати, що поки ти живий, можливо все", ― заявила Соколова.

НашКиїв Awards: Санта 2019 року

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Нагороду їй передав переможець 2018 року, креативний директор Gres Todorchuk PR Олександр Тодорчук.

Крім Яніни, за звання Головного "Санти 2019 року" боролася: Наталя Мазур, Гарік Корогодський, Віталій Пчолкін, Євгенія Аратовская, Євген Клопотенко, Олексій Гончаренко, Олександр Дибов, Віталій Кличко і Юлія Кирилова.

Нововведенням премії 2019 року стало нагородження "Сант" у спеціальних номінаціях від партнерів.

НашКиїв Awards: Санта 2019 року

НашКиїв Awards: Санта 2019 року

НашКиїв Awards: Санта 2019 року

Нагадаємо, що у Лондоні відбувся 69-й конкурс краси " Міс Світу-2019. Переможницею стала учасниця з Ямайки Тоні-Енн Сінгх.

Як повідомляв портал Знай.ua, президент США Дональд Трамп спробував пожартувати щодо нагородження шведської активістки Грети Тунберг.

Також портал Знай.ua писав, що меланома відноситься до одного з найпоширеніших видів раку. Насправді ознак набагато більше.