Про виявлену у цигарках ртуть повідомив користувач Twitter під ніком Vіtаuskаs, опублікувавши у своєму акаунті відео чоловіків з Криму, які запідозрили наявність домішок у своїх сигаретах.

Кримчани відкрили пачку цигарок і розірвавши декілька з них, продемонстрували вміст. Чоловіки заявляють, що всередині знаходиться ртуть. Відео супроводжує підпис:

Vіtаuskаs, скріншот: Twitter
Vіtаuskаs, скріншот: Twitter

"Мрії збуваються! У кримських ватників, які щодуху бігли за своєю мрією на "референдум", нова радість. Федеральна програма "Померти в Росії" вже в рідній гавані! При "биндерах" такого точно не було!"

Чоловіки, оглядаючи вміст сигарет, коментують: "Ви подивіться, як нас отруюють зараз у Криму, хочуть нас знищити".

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Нагадаємо, раніше українці зухвало відповіли за "російський Крим" Apple

Як повідомляв портал "Знай.ua", Путін і Пєсков хоче вивчити Конституцію України: "Безумовно, потрібно"

Також "Знай.ua" писав, що у Києві під Радою українців труять сльозогінним газом, ситуація загострюється: стіна силовиків проти купки протестувальників