На просторах мережі з'явилася "антиреклама" всесвітньо відомої компанії Apple у відповідь на помилкове позначення Криму як території Російської Федерації. В ній - веселі кадри перемішані з кадрами насильства під час протестів. Також на відео чути бадьорий голос, який говорить під веселу музику про цінності компанії.

Антиреклама Apple

"Нам пох*й. Єдине, що нас цікавить – гроші" – йдеться у відео.

Слід зазначити, що метою цієї антиреклами є привернення уваги та критика Apple авторитарних режимів Росії та Китаю. Відео опублікували на каналі "NewsFromUkraine".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Змінюємо реальність. Руйнуємо межі моралі. Поклоняємося грошам. Наші нові цінності – кращі, ніж будь-коли. Порушення прав людини? Військова агресія проти інших країн? Нам пох*й. Єдине, що нас цікавить – гроші. Якщо ви диктатор чи військовий злочинець і маєте купу грошей, ми вас ніколи не розчаруємо. Ми завжди заплющимо очі на ваші злочини заради власної вигоди. Якщо ви розв'яжете війну і анексуєте чужу територію – ми позначимо її як вашу у наших додатках. Якщо протестувальники докучають вашому авторитарному режиму – ми просто видалимо додатки, які допомагають протестувальникам. Тому що ми розділяємо ваші цінності. Ми знаємо, що хліб цінніший за свободу. Apple – підтримуємо диктатури", - йдеться у відеоролику.

Нагадаємо, що впровадження модему 5G в поєднанні з новими матеріалами, такими як металевий каркас, змусить вас повірити, що ціна на iPhone 12 навіть для базової моделі буде недоступна для більшості покупців.

Як повідомляв портал Знай.ua, компанія Apple подала в суд на колишнього співробітника, який порушив умови контракту. Чоловік хитро переманив частину працівників у власний стартап.

Також портал Знай.ua писав, що оновлення iOS 13 виявилося недоступним для користувачів iPhone 5s. Незважаючи на цей факт, компанія з Купертіно все ще надає оновлення безпеки для iPhone 5s, а також для iPhone 6.