З початку грудня Росія відправила на окуповані території Донбасу бронетехніку, артилерійське озброєння і три тисячі тонн палива. Про це на брифінгу з журналістами оголосив прес-секретар Міністерства оборони України Максим Праута, посилаючись на дані Головного управління розвідки. За словами спікера Праути, в управлінні розвідки Міністерства оборони фіксують факт того, що російські окупаційні війська з початку грудня почали нарощувати матеріально-технічне забезпечення на окупованій території Донбасу. Так, за даними розвідки, Росія перекинула на схід України близько трьох тисяч тонн паливно-мастильних матеріалів, все це доставлялося залізницею.

Російські окупанти, Главред
Російські окупанти, Главред

Максим Праута також зазначив, що минулого тижня Росія таємно відправила на окуповані території колону військової техніки. Крім того, спікер Міноборони заявив, що Збройні сили Російської Федерації продовжують використовувати окуповані Донецьк і Луганськ як випробувальний полігон. Також відомо, що туди продовжують постачати експериментальне озброєння російського виробництва.

Російські окупанти, 24 канал
Російські окупанти, 24 канал

Нагадаємо, у Путіна відкрито лякають світ ядерною війною.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що жителі "ЛДНР" прокоментували зустріч Зеленського і Путіна в Парижі.

Також портал "Знай.ua" писав, що після зустрічі Зеленського з Путіним бойовики влаштували пекельну добу воїнам ЗСУ.