Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук у своєму телеграм-каналі повідомив, що в Україні запрацювала нова митниця". За словами глави уряду, тепер сканування вантажів буде проходити в десять разів швидше – всього за якихось 20 хвилин.

"В Україні починають працювати сканери, які я доручав запустити на митних кордонах під час робочої поїздки в Чернівецьку область. Стартували із Закарпатської митниці. Там вже все працює", - написав Гончарук. За його словами, Львівська митниця теж вже провела тестування нових технологій. Зокрема, йдеться про пункти пропуску "Рава Руська", "Краківець" і "Шегині". Прем'єр-міністр запевнив, що вже найближчим часом запрацюють по повній програмі. Крім того, до запуску таких систем на митниці готуються і у Волинській і Чернівецькій областях.

Митниця, Тelegram
Митниця, Тelegram

Нагадаємо, Гончарук не зміг повторити в Одесі те, від чого "кайфонули" Зеленський з Богданом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Зеркаль залишила посаду міністра МЗС.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Гончарук ризикує повторити долю Гройсмана.