Український політолог Микола Давидюк прокоментував рішення Київського апеляційного суду, який звільнив з-під варти під цілодобовий домашній арешт колишнього депутата Верховної Ради Сергія Пашинського.

Політолог провів аналогію між діями чинної влади та попередньої. Про це він заявив на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Продовжується ганебна традиція, коли політики приходять до влади на гаслах здешевлення газу та посадки старих політичних еліт. Але перше, що робить новопризначений політик високого рівня — це збільшує ціни на газ, а друге — починає покривати минулих політиків та їх оточення", - йдеться у дописі Давидюка.

Експерт нагадав, що колишні чиновники, яких звинувачували в корупції, не отримали покарання. Давидюк додав, що навіть справа Пашинського "на 50% розвалилася".

Сергій Пашинський, Вєсті
Сергій Пашинський, Вєсті

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Зеленський продовжує традиції своїх попередників нічим не відрізняючись від старого стилю.
Кого він посадив? Ні Кононенко, ні Порошенко, ні Грановський із Свинарчуком сьогодні не несуть відповідальності. Навіть, Пашинський до якого було надзвичайно багато питань по Укроборонпрому сьогодні виходить під домашній арешт, а це говорить про те, що справа більш ніж на 50% уже розвалилася", - додав політолог.

#ДомашнійАрештПашинського - свідчення домовленостей між старою та новою владами!! Продовжується ганебна традиція, коли...

Geplaatst door Nick Davydiuk op Woensdag 18 december 2019

Зазначимо, що у грудні 2016 року в одному з сіл Київської області — тодішній депутат прострелив ногу чоловіку, який начебто намагався напасти на депутата зі скляною пляшкою. Спочатку Пашинський говорив, що стріляв після того, як його повалили на землю, але згодом змінив свідчення і підтвердив, що стріляв стоячи.

Нагадаємо, скандального екснардепа Пашинського звільнили з-під варти: подробиці рішення суду.

Як повідомляв портал Знай.uа, Пашинський звернувся до Рябошапки: "Я вас прошу знайти час...".

Також портал Знай.uа писав, що крилаті фрази Зеленського ожили у мультфільмі "Король Віслюк".