Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук презентував у мережі новий мобільний додаток з програми "Держава в смартфоні", який називається "Дія" і розшифровується як "Держава і я". Цей додаток буде корисним, наприклад, для водіїв, так вони зможуть мати електронне посвідчення та свідоцтво про реєстрацію автомобіля. Презентація дизайну програми була проведена урядом у рамках впровадження "Держави в смартфоні", яке почали тестувати 16 грудня.

Додаток "Дія" став одним 90 проектів Міністерства цифрової трансформації, який реалізовується за гроші спонсорів. В уряді повідомляють, що це додаток українці зможуть використовувати для оформлення ФОП, отримання ліцензій і дозволів у режимі онлайн, а також відстежувати дії влади. Крім того, "Дія" містить електронні медичні послуги та електронний кабінет громадянина.

Нагадаємо, у Зеленського сьогодні запустили тестування мобільного додатку "Дія".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що стартував другий етап пробного перепису населення.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що отримати водійські права тепер можна онлайн.