У четвер, 19 грудня, українці відзначають День святого Миколая. У цей день прийнято ховати подарунки під подушку, проте у президента України прийняли рішення не морочитися, і просто опублікувати привітання в соціальних мережах.

Так, в Telegram-каналі "Команда Зеленського" було опубліковано відео, де діти і дорослі поділилися приємними емоціями.

"В День святого Миколая кожна дитина мріє про чудеса. Особливо — діти, позбавлені батьківського піклування. Для них чудо ви можете створити. І не тільки на свято, а ставши надійним другом і наставником у житті. #Наставництво — програма, яка дає можливість показати більше 100 тисячам дітей з дитбудинків, що вони потрібні. Ви вкладаєте час, а отримуєте особистість.", - пишуть у публікації.

Також команда президента дала привід для роздумів: "В День святого Миколая подумайте: можливо, ви — саме той чи та, хто вже завтра звернеться до соціального центру, щоб дізнатися про наставництво більше".

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, погода на 19 грудня святий Миколай прийде в шортах і футболці.

Як повідомляв Знай.uа День святого Миколая: прикмети, обряди, звичаї, змови і ворожіння.

Знай.uа писав, День святого Миколая 2019: дата, історія та все найважливіше про свято.