Сьогодні в Україні відзначають день Святого Миколая і тому молитви цьому святому саме в цей день мають особливу силу, повідомляє “Lifter”.

Святий Миколай Чудотоворець у відповідь на молитву виконує найзаповітніші прохання та творить дива. Тому перш, ніж молитися, потрібно ретельно підготуватись до цього — викинути з голови життєві турботи, очистити душу від злості та роздратування і зосередитись на своїй мрії. Головне — бути впевненим, що Святий Миколай насправді здатен допомогти.

День святого Миколая, фото: Pinterest
День святого Миколая, фото: Pinterest

Молитися бажано в церкві, але якщо нема такої можливості, можна помолитись вдома, поставивши образ святого, а перед ним — свічку чи лампадку.

Пресвятой Николай, заступник наш перед Престолом Господа, в скорбях и бедах помощник! Помоги мне, грешному, в моей жизни, умоли Господа о прощении грехов моих, если вольно или невольно согрешил я словом, делом или помыслом. Умоли Господа избавить меня от мук физических и духовных, ниспошли помощь в земных моих начинаниях, дабы послужили они во славу Господу Богу нашему. Не оставь без своего покровительства в трудные минуты. Отцу, и Сыну, и Святому Духу славу воссылаем. Ныне, и присно, и во веки веков. Аминь.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадуємо, що раніше президент Володимир Зеленський розповів про програму “Наставництво” для дітей-сиріт.

Як повідомляв Знай.uа День святого Миколая: прикмети, обряди, звичаї, змови і ворожіння.

Також Знай.uа писав, День святого Миколая 2019: дата, історія та все найважливіше про свято.