У Генштабі ЗСУ повідомили, що відправлять кожну бригаду Збройних сил на навчання вести бій у міських умовах. З цією метою у Львівській області побудують штучне місто з шахтою, торговим центром, готелем, банком та іншими об’єктами.

Начальник відділу бойової підготовки Сухопутних військ ЗСУ підполковник Владислав Пономарьов повідомив про спеціальні навчання ЗСУ. Наразі навчальний комплекс уже існує, але його будуть розширювати до масштабів міста.

Військові навчання, фото: ua.news
Військові навчання, фото: ua.news

Раніше у 2019 році у даному навчальному комплексі пройшли тренування двох батальйонно-тактичних груп. А у 2020 році заплановано навчання, як мінімум восьми. Повідомляється, що термін навчання для 1 підрозділу становить 2 тижні.

На Львівщині у навчальному центрі створили унікальну смугу перешкод для тренування розвідників. Також раніше було проведено навчання морського спецназу ЗСУ на Херсонщині.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше Росія перетворила Донбас на полігон для випробування зброї: з'явилися дані розвідки

Як повідомляв портал "Знай.ua", нагодують вдосталь: ЗСУ перейдуть на нову систему харчування

Також "Знай.ua" писав, що знищують на Донбасі, а відбудовують у Києві: "слід" Путіна знайшли у столиці, назріває всеукраїнський скандал