Верховна Рада України прийняла в другому читанні законопроєкт №2288 про відстрочку штрафів за ввезення "євроблях" до 31 грудня 2019 року.

За законопроєкт №2288 з техніко-юридичними правками проголосували 285 народних депутатів.

"Мета законопроекту — відстрочка вступу в силу посилених адміністративних санкцій за порушення митних правил, передбачених ст. 470 і 481 Митного кодексу України", - заявив депутат від "Слуги народу" Олександр Ковальчук, який представляв документ у Раді.

Евробляхи
Евробляхи
epravda.com.ua

До другого читання нардепи подали 16 правок, 11 з яких були враховані у документі.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Проект закону №2288 про внесення змін до Митного кодексу України щодо тимчасового порядку застосування статей 470 та 481 передбачає створення передумов для комплексного врегулювання питання митного оформлення автомобілів з іноземною реєстрацією в Україні.

Євробляхи, Знай.ua
Євробляхи, Знай.ua

Окрім того, законопроект має на меті забезпечення дотримання митних правил при переміщенні транспортних засобів у митних режимах тимчасового ввезення і транзиту, а також врахування інтересів усіх верств населення при вирішенні зазначеного питання.

Нагадаємо, що калькулятор розмитнення євроблях: "шпаргалка" для водіїв про купівлю вживаних авто.

Як повідомляв портал Знай.uа, власникам євроблях винесено кінцевий вирок: величезні штрафи доведеться заплатити кожному.

Також портал Знай.uа писав, що штрафи не лякають: нові санкції не спинили потік євроблях до України.