Поліція і Нацгвардія штурмують зал Київського апеляційного суду, де знаходиться Юлія Кузьменко, підозрювана у замаху на журналіста Павла Шеремета.

У п'ятницю вранці, 20 грудня, суд переніс розгляд апеляції на арешт Юлії Кузьменко через неявку прокурорів, проте вона сама, захист, а також волонтери та бійці, які прийшли її підтримати, відмовляються залишати зал суду, вимагаючи засідання.

Розгляду апеляції чекали більше шести годин. На знак протесту Кузьменко відмовилася покидати скляний бокс в залі засідань, заявивши, що не вийде з нього до 24 грудня - дата, на яку перенесли розгляд апеляції.

Прихильники Кузьменко заблокували двері скляного боксу для підсудних, їх оточили бійці Нацгвардії.

⚡️ Полиция и нацгвардия штурмуют зал Киевского апелляционного суда, где находится Юлия Кузьменко, подозреваемая в убийстве журналиста Павла Шеремета. Утром суд перенес рассмотрение апелляции на ее арест из-за неявки прокуроров, однако она сама, защита и поддерживающие ее волонтеры и активисты отказываются покидать зал суда, требуя заседания.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще
Geplaatst door Ґрати op Vrijdag 20 december 2019

Після штовханини силовики все таки вивели Юлію Кузьменко з боксу і вивели із залу під крики "Ганьба!".

Нагадаємо, поліція затримала ймовірного замовника вбивства Шеремета

Як повідомляв портал Знай.ua, підозрюваний у справі Шеремета Антоненко відмовляється давати показання

Також Знай.ua писав, Нацполіція похвилинно продемонструвала затримання Антоненка, якого підозрюють у вбивстві Шеремета